Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köpektapar olmuşlar hayvansever değil Canlı yayında sert sözler

Türkiye’de hükümetin sokak hayvanları konusunda Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişikliğe hazırlanması tartışmalara neden oldu. Sokak köpekleriyle ilgili yasal düzenlemenin kısa zamanda meclise sunulması merak konusu oldu. Konuyla alakalı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Ahmet Akın, “Bunlar artık hayvansever değil, köpektapar olmuş. Bu insanlar köpeklerden daha tehlikeli.” dedi.

Türkiye'de hükümetin sokak hayvanları

Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşların ortak problemi sokak köpekleri hakkında hazırlanan yasa teklifinin meclise sunulması bekleniyor. Başıboş sokak köpekleri sorunu her geçen gün büyüyor. Yaşlılar yolda yürümekten, aileler çocuklarını sokağa çıkarmaktan korkuyor.

Prof. Dr. Ahmet Akın, Mustafa Daştan moderatörlüğünde yayınlanan “Doğrusu ne?” programında Türkiye’nin ortak sorunu sokak köpekleri hakkında yürütülen algı operasyonlarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

“BUNLAR HAYVANSEVER DEĞİL, KÖPEKTAPAR”

Prof. Dr. Ahmet Akın’ın konuşmalarından satır başları:

Birisi, saldırgan cinsi köpeklerden birisiyle kediyi parçalattırıyor. Kedi can çekişirken o da izliyor, kimseyi dokundurtmuyor. Bunlar artık hayvansever değil, köpektapar olmuş.

“HAYVANLARDAN DAHA TEHLİKELİLER”

Bu insanlar köpeklerden daha tehlikeli. Hayvansever derneklerinin iyi olanlarını tenzir ederek sözde olanları sokak köpeklerinden daha büyük vaka haline gelmiş vaziyetteler. Hiçbir zaman hayatını kaybeden insanlardan söz etmeyerek sadece köpek hakkı diyorlar.