Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kassam Tugayları duyurdu Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü

Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampı’nın doğusundaki İsrail askerlerini havan toplarıyla hedef aldığını duyurdu.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin

İzzeddin el.Kassam Tugayları‘ndan yapılan açıklamada, Cibaliye Mülteci Kampı’nın doğusunda yaşanan çatışmalara ilişkin bilgi verildi.

SALDIRIDA ÇOK SAYIDA İSRAİL ASKERİ OPERASYONDA ÖLDÜRÜLDÜ

İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın, kampın doğusundaki İsrail askerlerini havan toplarıyla hedef aldığı aktarılan açıklamaya göre, İsrail ordusuna ait Merkava tipi bir tank Yasin-105 roketiyle vuruldu, tankın alev aldı. Saldırı sonucu çok sayıda İsrail askerinin öldürüldüğü bildirildi.

İSLAMİ CİHAD İLE ORTAK OPERASYON YAPILDI

Merkava tipi bir tankın daha vurulduğu belirtilen açıklamaya göre, İslami Cihad Hareketi’nin silahlı kanadı Kudüs Seriyyeleri ile işbirliği içinde ağır kalibreli havan topları kullanılarak Zeytun Mahallesi’nin güneyindeki 8. Cadde ve 10. Cadde’de İsrail askerleri hedef alındı.

İsrail ordusu, savaş uçakları ve toplarla Cibaliye Mülteci Kampı’na yoğun saldırılar düzenliyor. Kampta bulunan binlerce Filistinli Gazze kentinin batısına göç etmeye çalışıyor.

KAYNAK: AA