Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devlet Bahçeli’den birlik ve beraberlik mesajı Türklerle Kürtlerin birbirini sevmesi siyasi farz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Vefatının Yüzüncü Yılında Ziya Gökalp Sempozyumu’nda konuşuyor. Bahçeli, Türklerle Kürtlerin düşmanlarının ortak olduğunu belirterek, ‘Tehlikelerle sadece ortak hareketle baş edilebilir. Türklerle Kürtlerin birbirini sevmesi siyasi farzdır’ dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet

HABERİN DETAYI 🇹🇷

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Vefatının Yüzüncü Yılında Ziya Gökalp Sempozyumu’nda açıklamalarda bulunuyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Merhum Gökalp’i doğru tanımak özellikle Türk milliyetçilerin temel önceliği olmalıdır.

(Ziya Gökalp)Özünün has bahçesinde filizlenen her sözü, her eseri, her teklifi düşünce hayatımızda irfan, irade ve itibar anıtı gibi yükselmiştir

Sadece Türk tarihinin 20. yüzyılına damga vurmuş biri değil aynı zamanda fikir semamızda parlayan bir yıldızdır.Gökalp maalesef layıkıyla anlaşılmış ve anlatılmış biri değildir. Türkiye’de sosyolojinin kurucusu ve kilit ismidir. Milli gönüllerde taht kurmuştur.

Fikriyle fitneye cephe açmış biridir. Hakikatli bir münevver, okkayla mürekkebi beyaz sayfalarda buluşturan müttefiktir.

Yaşadığı devrim çalkantılarını, imparatorluğumuzun çöküş gürültüsünü iliklerine kadar hissedip henüz tam manasıyla kavranamamıştır. 48 yıllık hayatını medyumu şükranla hatırlamak sosyal siyasal hayatımıza yansıtmak herkese düşen sorumluluk olsa gerektir.

“TÜRK İLE KÜRDÜN BİRBİRİNİ SEVMESİ FARZDIR”

Türklerle Kürtlerin birbirini sevmesi siyasi farzdır

Tarihinde gösterdiği gibi Türkler her felaket zamanında içlerinden çıkacak bir kahraman tarafından temsil edilecekler, arkasından yürüyecekleri bu kahraman Ergenekon Destanındaki Bozkurt gibi onları selamete ulaştıracaktır. O bozkurt Mustafa Kemal Atatürk olmuştur.