Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mezar taşımı yaptırmayın mesajı attı! Kahreden haber

22 yaşındaki Halil İbrahim Öksüz, kurduğu WhatsApp grubunda yakınlarına veda ettikten sonra bir peçeteye ‘Mezar taşımı yaptırmayın’ notu yazdıktan sonra ortadan kayboldu. Öksüz’ün cansız bedeni ormanlık alanda ağaca asılı halde bulundu.

22 yaşındaki Halil İbrahim

ANTALYA’DA yakınlarıyla vedalaştıktan sonra sırra kadem basan 22 yaşındaki Halil İbrahim Öksüz’den acı haber geldi. Öksüz, kayıplara karıştıktan tam bir ay sonra ormanlık alanda çam ağacına asılı halde bulundu.

22 EYLÜL’DE ORTADAN KAYBOLDU
Kumluca ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Halil İbrahim Öksüz, 22 Eylül Pazar günü WhatsApp üzerinden kurduğu grupta yakınlarına veda edip, bir peçetenin üzerine doğum tarihini, ölüm tarihi olarak kaybolduğu günü ve “Vasiyetimdir, mezar taşımı yaptırmayın” notunu yazarak ortadan kaybolmuştu.

AİLESİ BİR AYDIR GELECEK HABERİ BEKLİYORDU
Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğüne kayıp başvurusunda bulunan ailesi, o günden beri Halil İbrahim Öksüz’den gelecek haberi bekliyordu.

Mlak27

CESEDİ ÇAM AĞACINA ASILI HALDE BULUNDU
Öksüz’ün cansız bedeni, bugün saat 15.00 sıralarında ilçe yakınlarındaki Sarnıçtepesi girişinde çam ağacına asılı halde bulundu. Cesedi gören vatandaşların ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine gitti. Ekiplerin ve cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Öksüz’ün cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.