Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Canlı yayında çarpıcı sözler Türkler poker oynamaz

Terör devleti İsrail’in Orta Doğu’daki saldırıları devam ediyor. Gazze ve Lübnan’a gözünü diken soykırımcı İsrail, bölgede gerilimi artırıyor. 24 TV’de ‘Esas Mesele’ programına konuk olan Siyaset bilimci ve yazar Murat Bahadır Akkoyunlu, Orta Doğu’daki İsrail zulmünü ve Türkiye’nin Gazze’ye olan desteğini değerlendirdi. İşte detaylar.

Terör devleti İsrail'in Orta

HABERİN VİDEOSU 🇹🇷

Terör devleti İsrail, 7 Ekim 2023’ten beri Gazze Şeridi’ndeki soykırımına devam ederken geçtiğimiz günlerde bu ateş çemberinin Lübnan’a da taşıdı.

Katil İsrail’in Hizbullah’ın Genel Sekreteri Nasrallah suikastıyla başlayan saldırıları gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

Siyaset bilimci ve yazar Murat Bahadır Akkoyunlu , Orta Doğu’da ki gelişmeleri, 24 TV’de “Esas Mesele” programında değerlendirdi.

“TÜRKLER BU HUSUSTA POKER OYNAMAZLAR”İsrail’in karşısına Türkiye’nin tutumuna vurgu yapan Akkoyunlu, “Türkiye Cumhuriyeti Devlet kararının üzerine konuşuyor. Türkler bu hususta poker oynamazlar. Bu çok nettir.” dedi.

“TÜRKİYE’DE ULUSLARARASI GÜÇ İÇERİSİNDE ORANIN GARANTÖRÜ OLACAK”Siyaset bilimci Akkoyunlu, Gazze Şeridi’nde yaşanan insanlık zulmüne değinirken, “Gireceğiz arkadaşlar! Hiç şüpheniz olmasın. Filistin Devleti kurulacak. Gazze’den defolup gidecekler. Gazze ve Batı Şeria’nın bütünlüğü temin edilmiş Filistin Devleti kurulacak. Türkiye’de uluslararası güç içerisinde oranın garantörü olacak.” ifadelerini kullandı.