Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1 ay sonra evlenecekti! 26 günlük yaşam savaşını kaybetti

Düğününe bir ay kala makarna fabrikasındaki patlamada yaralanan 26 yaşındaki Merve Menteş, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Düğününe bir ay kala

Sakarya’nın Hendek ilçesindeki Oba Makarna fabrikasında 15 Eylül’de meydana gelen PATLAMADA ağır yaralanan MERVE MENTEŞ, 26 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti. Merve’nin 9 Kasım’da düğün yapmaya hazırlandığı, ancak yaşamını yitirmesi üzerine düğün yerine cenaze töreni yapıldığı öğrenildi. Fabrikada meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı Merve ile birlikte dörde yükseldi.

Merve, Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Olaydan bu yana Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Merve, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazesi, memleketi Hendek Yeşilköy’de kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Nişanlısı ve ailesinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan Merve, mezun olduktan sonra kısa süre önce makarna fabrikasında çalışmaya başlamıştı.

Olay Sonrası Fabrika Müdürü Tutuklandı

Patlamanın ardından Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, fabrika müdürü dahil 6 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerden fabrika müdürü tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğer yöneticiler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Patlamanın nedeni ve sorumluluğuna ilişkin soruşturma sürüyor.