Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılın transferi resmen bitti

Antony transferi uzun süredir gündemin ilk sırasında yer alıyordu. Süper Lig devinin ısrarla istediği yıldız futbolcunun transferi resmen bitti. İşte Antony cephesinde yaşanan transfer gelişmesinin detayları.

Antony transferi uzun süredir

Süper Lig ve Avrupa futbolunda transfer piyasası oldukça kızıştı. Dünyanın önde gelen kulüplerinde forma giyen yıldız futbolcular için önemli gelişmeler yaşanırken, gündemin en dikkat çeken isimlerinden birisi de Antony olmuştu.

Premier Lig devi Manchester United’da bekleneni veremeyen ve bu yaz takımdan ayrılması beklenen Brezilyalı futbolcu için birçok kulüp ile birlikte Süper Lig devleri de harekete geçmişti. İngiliz kulübün 24 yaşındaki futbolcuyu satış listesine koymasının ardından girişimlerini sıklaştıran Süper Lig devinin bir süredir devam eden bekleyişi sona erdi.

ANTONY İÇİN TRANSFER KARARI!

2022 yazında Ajax’tan Manchester United’a 95 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Antony, son yılların en büyük hayal kırıklıklarından birini yaşattı. Manchester United formasıyla neredeyse hiçbir katkı sağlayamayan 24 yaşındaki futbolcu, taraftarların da büyük tepkisiyle karşı karşıya geldi. Kulüp yönetimi, bu performansın ardından Antony’nin üzerini çizdi.

Manchester United, uygun bir bedelle de olsa oyuncuyla yollarını ayırma kararı aldı. Bu gelişmenin ardından Avrupa’dan çeşitli takımlar ile birlikte Süper Lig devlerinden Beşiktaş, bu transferde gaza bastı. Uzun süredir Antony cephesiyle temaslarını sürdüren siyah beyazlı ekibe, oyuncudan yanıt geldi.

İNGİLİZLER DUYURDU!

İngiliz basını, Antony’nin Beşiktaş’a verdiği yanıtı duyurdu. İngiltere’de geniş yer bulan haberde, Beşiktaş’ın Antony’i istese de oyuncunun maliyeti sebebiyle bu transferden vazgeçtiği ve Beşiktaş’ın için bu transferin bittiği bildirildi. Haberin detayında Antony için Beşiktaş kapısının kapandığına vurgu yapıldı.

Öte yandan Brezilyalı oyuncu için Manchester United Kulübü, yaz transfer döneminin sonuna kadar teklif bekleyecek. Şartlarda anlaşılması durumunda Antony, bu yaz İngiltere’ye veda edebilir.

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro’ya kadar düşen Antony, ManU formasıyla çıktığı 82 maçta, 11 gol ve 5 asist üretti.