Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dolmuş Şoförü Yolcu Tarafında Kulağı Koparıldı

Hatay’da dolmuş ücretini isteyen şoföre “Al lan” diyerek para veren H.T., çıkan tartışmada dehşet saçtı. Zanlı, tepki gösteren dolmuş şoförü Şefik Vural’ı 9 yerinden ısırdı; kulağını kopardı.

Hatay'da dolmuş ücretini isteyen

Hatay’da dolmuş şoförü Şefik Vural, aracıyla saat 16.00 Erzin-Adana seferine çıkacağı sırada araca son anda H.T. adlı bir yolcu bindi. Yolcudan ücretini vermesini isteyen Vural, “Al lan” cevabıyla karşılık buldu. Tepki gösteren şoför, “Hayırdır” deyince H.T.’nin saldırısına uğradı. Vural’ı defalarca yumruklayan zanlı, şoförü 9 yerinden de ısırdı.

KULAĞI YERİNE DİKİLEMEDİ

Boğuşma esnasında kulağı kopan Vural’ın yardımına meslektaşları yetişti. Saldırganın elinden kurtarılan kanlar içindeki Şefik Vural, hastaneye kaldırıldı; kulağının dikilmesi için Adana’daki tam teşekküllü bir hastaneye sevk edildi. Ancak Adana’daki hastanede de geç kalındığı için kopan kulak parçası yerine dikilemedi.

ELİMDEKİ PARAYI DA ÇALDI

Minibüs şoförü Şefik Vural, kulağının bir kısmını koparan şahsın cebinden düşen parayı da aldığını belirterek şöyle konuştu: “Arkadaşlarım aşağı indirirken elimdeki para düştü, o parayı da alıp cebine koydu. Kameralarda kayıtlı, sonuna kadar davacıyım.”

BİRKAÇ GÜN ÖNCE BAŞKASINI ISIRMIŞ

Saldırgan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. H.T.’nin olayın birkaç gün önce de başka bir vatandaşı yüzünden ısırdığı ve 5 dikiş atıldığı öğrenildi.

Oscar ödüllü ‘Kuzuların Sessizliği’ filmindeki yamyam karakteri Hannibal Lecter, insanları ısırıp uzuvlarını koparmasıyla biliniyordu.