Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeka testi: Kurtların içindeki minik kedi nerede?

Zeka ve dikkat becerisi gerektirebilen bu optik illüzyon testi, çoğunlukta bulunan kurt ve bir minik kedi görseline istinaden hazırlandı. Optik illüzyon testinde beklenen, kurt görsellerinin arasındaki minik kedinin 10 saniyede bulunması. Ancak adeta zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, Türkiye’deki birçok insan başarılı olamadı. Zira Türkiye’de bu testi çözmeyi deneyen 1471 kişiden sadece 51’i başarılı olabildi. İşte detaylar.

Zeka ve dikkat becerisi

Türkiye ve diğer ülkelerde optik illüzyon testleri birçok insanın ilgisini çekiyor. Özellikle eğlenceli olmalarının yanı sıra zeka ve dikkat gerektirebilen optik illüzyon testleri pek çok insanın gündeminde yer alıyor. Çünkü söz konusu testler, insanların kendilerini denemelerine olanak sağlayabiliyor.

Zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testi de Türkiye’de ve diğer ülkelerde birçok insanın dikkatini çekti. Çünkü kurtların içindeki minik kedi görselinin 10 saniyede bulunması bekleniyor. Ancak bu testte minik kedi görselini arayan pek çok insan başarılı olamadı.

ZEKA TESTİ: TÜRKİYE’DE 1471 KİŞİ ARADI 51’İ 10 SANİYEDE BULDU

Kurt ve minik kedi görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Çünkü testte kurtların arasındaki minik kedi görselinin 10 saniyede bulunması bekleniyor. Ancak kurtların fazla olması, minik kedi görselinin tek olması ve gizli olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Nitekim bu testte kurt görsellerinin içindeki gizli görseli arayan pek çok insan başarısız oldu.

Türkiye’de 1471 kişiye uygulanan bu optik illüzyon testinde, kurtların içindeki gizli görselin 10 saniyede bulunması istendi. Ancak 1471 kişinin aramasına rağmen sadece 51 kişi 10 saniyede gizli görselin yerini tespit edebildi. Bu nedenle hem zeka hem de dikkat seviyesi yüksek insanların bu optik illüzyon testinde başarılı olabilecekleri iddia edildi. İşte söz konusu test;

Minik Kedi İpucu: Türkiye’de birçok insanın denediği ancak başarısız olduğu bu optik illüzyon testinde, ipucundan faydalananların sayısı oldukça fazla. Eğer siz de gizli görseli göremediyseniz, resmin sağ alt tarafına daha dikkatli bakmalısınız.

KURTLARIN İÇİNDEKİ MİNİK KEDİ GÖRSELİNİN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde birçok insan başarısız olmuştu. Çünkü kurt görsellerinin çoğunlukta olması işleri oldukça fazla zorlaştırıyordu. Ayrıca minik kedi görselinin tek olması ve gizli olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyordu.

Eğer siz de bu optik illüzyon testinde başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte gizli görselin yeri;