Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeka testi: Zebraların içindeki kutup ayısı nerede? Veterinerler bile zor bulabildi

Zeka sınırlarını zorlayabilen optik illüzyon testleri, hem Türkiye’de hem de dünyada birçok insan tarafından ilgi görüyor. Zebraların yoğun olduğu görsele istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de pek çok insanın dikkatini çekiyor. Zira testte beklenen kutup ayısının 5 saniyede bulunması. Ancak zebraların sayıca çok olması, adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. İşte detaylar.

Zeka sınırlarını zorlayabilen optik

Optik illüzyonlu zeka testleri sosyal medyada birçok insan tarafından yoğun ilgi görüyor. Çünkü söz konusu testler eğlenceli olmalarının yanı sıra zeka ve dikkat gerektirebiliyor. Bu nedenle birçok insanın ilgisini çekiyor.

Zebra ve kutup ayısı görseline istinaden oluşturulan bu optik illüzyon testi de Türkiye’de birçok insan tarafından konuşuluyor. Çünkü zebraların çoğunlukta olması, yavru aslan görselinin bulunmasını adeta imkansız hale getirebiliyor. Bu nedenle bu test hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor.

ZEKA TESTİ: KUTUP AYISINI KİMSE BULAMIYOR

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde zebralar çoğunlukta bulunuyor. Kutup ayısı görselinden ise sadece 1 tane bulunuyor. Üstelik o görsel de gizli. Optik illüzyon testinde beklenen ise gizli görselin 5 saniye içinde bulunması.

Özellikle hayvanseverlerin veya veterinerlerin dikkatini çeken bu optik illüzyon testinde çok az insan zebraların arasındaki kutup ayısı görselini bulmakta başarılı olabildi. Bu nedenle sadece üstün dikkat becerisi ve zeka seviyesine sahip insanların zamanında başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Peki zeka ve dikkat gerektirebilen bu optik illüzyon testinde, siz 5 saniye içinde başarılı olabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o optik illüzyon testi;

ZEBRALARIN ARASINDAKİ KUTUP AYISI NEREDE?

Bu optik illüzyon testinde başarısız olanlar için kutup ayısının yerini açıklıyoruz. Gözleri yorulanlar için işte kutup ayısının yeri;