Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trafik Polislerin Yaptığı Denetim ve Kontrol Tüm Yolcuların Hayatı Kurtuldu

Trafik polisleri, denetimde durdurdukları otobüste bulunan yolculara emniyet kemeri taktırdı. 1 saat sonra o otobüs devrildi, kimse ölmedi.

Trafik polisleri, denetimde durdurdukları

Eskişehir’den çıkış yaparken polislerin sürücü ve yolculara emniyet kemeri taktırdığı otobüs Kütahya’da kaza yaptı. 28 kişilik otobüsten sadece 5 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Yolcular kendilerine kemer taktıran kadın polise teşekkür etti.

Bursa’dan Antalya’ya giden R.T. yönetimindeki yolcu otobüsü, Kütahya-Eskişehir kara yolunun 20. kilometresinde şarampole devrildi. 5 yolcu, hafif şekilde yaralandı. Kaza yapan otobüsteki 23 yolcuya, olaydan yaklaşık 1 saat önce Eskişehir’de İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ekiplerince emniyet kemeri taktırıldığı öğrenildi. Kaza sırasında yolcuların tamamının emniyet kemerinin takılı olduğu, bu sayede ciddi yaralanma ve can kaybının meydana gelmediği belirtildi.

AKLIMA ÇOCUKLARIM GELDİ

AKŞAM’a konuşan 27 yıllık polis memuru Nihal Uzpeder, “Denetim yaptığımız otobüsün kaza yaptığını ve yolcuların emniyet kemeri sayesinde kurtulduğunu duyunca tüylerim diken diken oldu. Otobüste çocuklar da vardı, haberi alınca aklıma kendi çocuklarım geldi ağlamaya başladım” dedi. Denetimlerde insanların gözüne bakarak konuştuğunu söyleyen Uzpeder, çok sevdiği mesleği sayesinde kanseri yendiğini belirterek, “İlk fırsatta otobüsteki yolcularla bir araya gelmek istiyorum” diye konuştu.